Archive for www.flickr.com/roshleo

MALAMyangKELAM~

Posted in ngerepak sik abis2.. with tags , , , , on February 5, 2009 by roshleo

aku dok sorang2 je lam clas nih skang..jam dh menunjukkan pukol 1.44 pgi..aku mmg slalu lepak kat econ mlm2..slalunya at least ade sorang kwn aku yg temankan..tpi mlm nih aku sorang jer..dhlah ni mlm jumaat..wow~mcm2 bende brmain di benak fikiran!!seyesly aku rse mcm ade something jer tgok aku skang nih..somewhere kat luar cermin!! ok back to my first line..econs ni adalh slh satu kuliyah yg ade kt uia nih..aku suka sgt ngan uia nih cos bgi kiteorg wifi free ol around uia except at our own ruum..aku pon tak phm mengape diorng kemut sgt nk men block2 nih..sian aku tgok mamat2 forener lpk smpi larut mlm kat cafe semata2 nk surf(oh btw,kafe kiteorg pon ley acsess tenet!!) mlm nih aku kene berade kat econs cos aku kne carik source psal eap nyer subject..eap nih eanglish for academic purpose which is term paper kiteorg kne wat esay psal argumentative..my topic is about RFID thingy..peninlah kepala nk crik sos nih..aku tak retilah gune ieee tuh..seyesly time seminar ade ngajar cmne nk carik sos jurnal gune ieee..tpi time tuh aku rancak berbual ngan cosmate aku..aku pon tak sure crite psal aper..yg pastinyer aku mmg tak take attention langsong psal ieee nih..skang bru padan mke aku!!aku pon skang tgh lyn american idol..baru puhas hati aku dh donlot sume latest nyer episode for season 8 nih..skang nih aku ngah langgan rapidshare..so rase rugi plak kalo tak gune..and skang gk aku ngah layan gile camera tebaru aku nikon tuh..aku siap amik mcm2 gmbr dri nikon tuh..ak skang tgh belajar cra nk shot macro..

one of the pic tht i applied macro snap on it!!

one of the pic tht i applied macro snap on it!!

ermm kalo nk tgok hasilnyer, bleylah go thru kat aku nyer flicker.. http://www.flickr.com/photos/roshleo/ ..bgi2 lah komen yg membine yek..next time aku post gmbr kat situ..maybe gmbr utk pelajaran len plak..ermm~tak sabar nk tggu weekend nih..big plan u ol..haha..keylah nk smbong nga eap aku yg tak jumpe2 so dri tadik..c-ya~bye oll

Advertisements